ShippingWatch

Monjasa i aftale med Skagen om stort tankanlæg

Monjasa har netop indgået en aftale med Skagen Havn om et nyt olieanlæg. Det åbner for en havneudvidelse og nye job, siger Skagen Havns adm. direktør Willy Bent Hansen til ShippingWatch.

Foto: Skagen Havn

Skagen Havn og oliehandlerne i Monjasa skal opføre og anvende et tankanlæg for olieprodukter på Skagen havn. Det vil betyde nye arbejdspladser i havnen og er et solidt fundament for en kommende udvidelse, sig adm. direktør i Skagen Havn til ShippingWatch.

"Der er et resultat af et langsigtet og strategisk arbejde på at udvikle nye forskningsområder, der kan skabe vækst og supplere havnens kerneområde i fiskeriet. Skagen Havn har gennem adskillige år arbejdet med at udvikle havnen og derigennem skabe forudsætninger for at nye forretningsområder kan opdyrkes," siger Havnedirektør Willy Bent Hansen.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste artikler på ShippingWatch

Myndighed har anket dom over krænkelsesdømt Maersk-kaptajn, logistikoncernen DSV vokser kraftigt i Sydamerika, Europas behov for kul åbner nyt marked for tørlast, og Maersk Broker erklærer sig parat til vækst inden for tank.

Celsius Shipping er sluppet ud af russisk dilemma

Celsius Shipping med danskeren Jeppe Jensen i spidsen behøver ikke længere at se magtesløst til, mens et af dets skibe anløber en russisk havn. Kontrakten med kinesisk energiselskab er udløbet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs