ShippingWatch

Maersk Drilling: Nye ordrer går til Singapore og Sydkorea

A.P. Møller - Mærsks borerigdivision Maersk Drilling ser fortsat Sydkorea og Singapore som de to eneste destinationer, når selskabet over de næste tre til fire år skal placere ordrer for fem mia. dollar på 8 nye boreplatforme og boreskibe, skriver Aktiefokus.

Sydkorea og Singapore er de to destinationer, som Maersk Drilling vil fokusere på i de kommende tre til fire år, hvor boredivisionen vil placere ordrer for fem mia. USD.

"Vi fokuserer meget på kvalitet. De værfter vi benytter til at bygge vores boreplatforme er top-kvalitetsværfter. Vi ser fortsat Sydkorea og Singapore som værende foran andre lande, uden at nævne nogle navne. Det samme gør sig gældende for leverandører af udstyr, og vi fortsætter med at fokusere på top-kvalitet udstyrsleverandører," udtaler adm. direktør for Maersk Drilling til den singaporeanske avis Business Times.

AKTIEFOKUS

Maersk Drilling: Markedet giver potentiale for ratestigninger

Maersk Drilling sikrer aftale for boreskib til 694 mio USD 

Mere fra ShippingWatch

CMA CGM forventer kraftigt fald i fragtraterne

Udsigterne for containermarkedet ser noget mere dystre ud i den kommende tid, vurderer franske CMA CGM. Containerrederiet noterede dog stadig vækst på både top- og bundlinje i tredje kvartal.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs