ShippingWatch

Stor offshore-efterspørgsel efter omskolede soldater

Allerede før de uddannelsesforløb, der skal omskole danske krigsveteraner til job i offshoreindustrien, er gået i gang, oplever folkene bag efterspørgsel efter eleverne fra både danske og udenlandske selskaber.

Der er stor interesse for Danish Offshore Academy's elever, og det er allerede før, at uddannelsen er gået rigtig i gang. Det siger idémanden bag det kommende uddannelsesakademi, der skal omskole danske krigsveteraner til job i offshoreindustrien.

"Der er kolossal efterspørgsel fra branchen. De vil gerne have, at vi uddanner 1.000 om året, men det kan vi ikke nu. Vi kan starte to akademikerhold om året. Et i februar og et i september. Der kan være 30 på hvert hold, så vi kan køre 60 gennem det akademiske, og når vi kommer op i omdrejninger, kan vi køre 300 igennem på den korte linje," siger Ole Brøndum, der er tidligere elitesoldat og initiativtager til uddannelsen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Maersk og 22 andre rederier fik bøder af Sydkoreas konkurrencemyndighed, tank- og tørlastrederiet Norden vil stadig købe ”sorte” skibe, og Hafnia kan få svært ved at finansiere skibskøb fra konkurrent.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs