ShippingWatch

Medie: Vietnam interesseret i dansk olie- og gasindustri

De vietnamesiske myndigheder har inviteret danske selskaber til drøftelser om muligheden for investeringer i fremtiden. Det skriver Børsen tirsdag.

Foto: APM Terminals

Den danske olie- og gasindustri kan komme til at spille en vigtig rolle i opbygningen af Vietnams fremtidige energiindustri. De vietnamesiske myndigheder har inviteret danske selskaber over, for at snakke om muligheden for investeringer i fremtiden. Det skriver Børsen tirsdag.

Det drejer sig om fem områder inden for energiområdet. Områderne er olie- og gasefterforskning og produktion, teknologi til bedre udnyttelse af olie- og gasfelter, opbygning af tidsvarende kraftværker, opsætning af vindmøller og miljøforbedring af energisektoren.

Avis: APM Terminals i vietnamesisk havnemareridt 

"Vietnam har udstukket fem satsningsområder, hvor vi jagter investeringer fra udlandet. Det drejer sig om sammenlagte investeringer på over 30 mia. kr. årligt. Vietnam kan kun levere en tredjedel af disse penge. Maksimalt. Resten inviterer vi udlændinge til at komme med gennem investeringer," siger direktør hos Vietnam Petroleum Institute Nguyen Hong Minh til Børsen.

Fremstød for dansk olie- og gassektor i Vietnam 

Aker Solutions henter milliard-ordre i Brunei 

Dansk bunkerselskab åbner i Cambodia 

 

Mere fra ShippingWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs