ShippingWatch

Avis: APM Terminals i vietnamesisk havnemareridt

APM Terminals er havnet i en alvorlig kattepine med sin investering i containerhavnen ud for Ho Chi Minh City i Vietnam, da myndighederne ikke, som aftalt, har lukket en række ældre havne i landet, skriver Børsen.

Foto: Maersk Line

APM Terminals investering på en milliard kroner i Ho Chi Minh containerhavnen i Vietnam ligner umiddelbart en skuffelse for det danske selskab, da myndighederne, således som det ellers var aftalen, ikke har lukket en række ældre havne i landet, skriver Børsen.

Derfor er trafikken i havnen væsentligt mindre end, selskabet havde håbet på. Udover at der er overkapacitet af havne i landet, er vejene til havneområdet også i meget dårlig stand.

"Vi mente, vi havde lavet vores hjemmearbejde. Vi havde bankerne med, vi havde staten med i joint venture. Ingen havde set dette komme," siger Michael Them Rasmussen, direktør for markedsudvikling i Sydøstasien for APM Terminals til avisen.

APM Terminals har investeret i havnen sammen med en række vietnamesiske statsselskaber i et joint-venture, hvor APM Terminals ejer 49 procent.

Maersk vil kaste lys over mørke divisioner på kapitalmarkedsdag

Terminal-gigant parat til yderligere investeringer i Latinamerika

Mærsk sender åbent brev til Virginia-politikere

Det nye Mærsk sigter mod olie og havne  

Mere fra ShippingWatch

I alt 12 skibe er sejlet fra Ukraine lastet med korn

I alt er 12 tørlastskibe lastet med Ukrainsk korn til eksport sejlet fra det krigshærgede land siden mandag sidste uge, hvor det første skib efter en aftale mellem Rusland og Ukraine fik lov til at forlade havnen i Odesa.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs