ShippingWatch

Statoil køber sig ind i flere rigge for 9 mia. NOK

Statoil kører løs med olieforretningen og har købt sig ind i kontrakter til brug af tre rigge på den norske sokkel. De tre kontrakter har en værdi af 9,17 mia. NOK.

Foto: Ole Jørgen Bratland/Statoil

Statoil udvider sin forretning yderligere ved at købe kontrakter på tre borerigge, der arbejder i den norske del af Nordsøen. Riggenes arbejde for Statoil med en kontraktværdi på 9,17 mia. NOK skal bruges til produktionsboringer på flere hurtige udviklingsprojekter og til boringer, skriver Statoil i en pressemeddelelse.

"At sikre tre rigge i det nuværende marked står som et reelt resultat for den norske sokkel. Den rig-kapacitet, vi har sikret i disse kontrakter, vil bidrage til at nå vores produktionsmål for 2010, gennem produktionsboringer på adskillige af vores områder og til at påbegynde produktionen af hurtige udviklingsprojekter," siger Øystein Michelsen, der er executive vice president for Development and Production i Statoils norske afdeling.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Höegh Autoliners går med i klimakoalition

Det norske bilrederi Höegh Autoliners indtræder i klima-alliancen First Movers Coalition, der også tæller Maersk, som ”frontløbere på bæredygtighedsområdet i deres sektor”.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs