ShippingWatch

Seadrill satser mere på guldrandet boremarked

A.P. Møller - Mærsks borerigdivision, Maersk Drilling, er ikke de eneste, der har fået øjnene op på det det stærke marked for boring på store vanddybder. Konkurrenten Seadrill har mandag lagt en ordre på et yderligere boreskib og har sikret sig option på yderligere et. Det skriver Seadrill på sin hjemmeside.

Bestillingen er lagt hos Samsung og boreskibene står til 600 mio. dollar stykket. Levering vil ske i fjerde kvartal 2014, og optionen vil være til levering i første kvartal 2015, hvis den bliver udnyttet. Dermed er Seadrills nybygningsprogram oppe på 7 boreskibe, 2 harsh environment semi-submersibles og 5 jack-up rigge.

Dybvandsmarkedet er ved at ændre sig fra et efterforskningsmarked til et udvindingsmarked. Den udvikling vil skabe en markant større efterspørgsel efter boringer af produktionsbrønde. Seadrill er det bedst positionerede selskab i industrien til at møde denne efterspørgsel, skriver Seadrill.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste artikler på ShippingWatch

Myndighed har anket dom over krænkelsesdømt Maersk-kaptajn, logistikoncernen DSV vokser kraftigt i Sydamerika, Europas behov for kul åbner nyt marked for tørlast, og Maersk Broker erklærer sig parat til vækst inden for tank.

Celsius Shipping er sluppet ud af russisk dilemma

Celsius Shipping med danskeren Jeppe Jensen i spidsen behøver ikke længere at se magtesløst til, mens et af dets skibe anløber en russisk havn. Kontrakten med kinesisk energiselskab er udløbet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs