ShippingWatch

ABB-ingeniører skal hive globale offshore-ordrer til Danmark

ABB i Esbjerg har fået status som koncernens globale kompetencecenter inden for design og udvikling af instrumenter til olie- og gasindustrien. "Erfaringerne fra Nordsøen er blevet opdaget i det store ABB," siger Carsten Sørensen, ABB Danmark.

Foto: Conocophillips

ABBs afdeling i Esbjerg er udpeget som globalt kompetencecenter for hele den globale koncern inden for udvikling af ingeniørdesignede instrumentpakker til offshore-industrien. Den nye status kan bringe internationale ordrer i betydelig skala til Danmark, vurderer Carsten Sørensen, direktør for ABB Danmarks samlede olie- og gasaktiviteter.

"I ABBs forretningsenhed Oil & Gas arbejder vi med såkaldte product solution centers med ansvar for forskellige teknologiområder. Det kan både være eksekvering af projekter i global sammenhæng, men også for at sikre, at de enkelte forretninger vægtes globalt i ABB. Der har vi fået tildelt et product solution center inden for instrumentering og sensor-teknologi. Det er vi meget tilfredse med," siger Carsten Sørensen til ShippingWatch.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs