ShippingWatch

Maersk Drilling: Først nye investeringer engang i 2013

Det har gået så godt med at finde kunder til Maersk Drillings rigge, at selskabet er foran egen investeringsplan. Årsagen er en anderledes tilgang til nybygning, siger adm. direktør i Maersk Drilling, Claus V. Hemmingsen, til ShippingWatch.

Der er investeringsstop i resten af 2012, fordi Maersk Drilling er kommet foran selskabets egen plan. Årsagen til den gunstige situation er et samspil med kunder, allerede før riggen er bygget.

"De 4,5 mia. dollar, som vi har lagt i investeringer, er en lille smule foran planen, hvis man kigger halvandet år tilbage. Derfor vil vi heller ikke placere nye ordrer i resten af 2012, så man skal nok et stykke ind i 2013, før de næste ordrer kommer. Det har ikke så meget at gøre med, at vi ikke kan overkomme det som selskab. Vi vil bare gerne se den udvikling, der er på teknologien, når vi bygger de nye rigge," siger Claus V. Hemmingsen.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

I alt 12 skibe er sejlet fra Ukraine lastet med korn

I alt er 12 tørlastskibe lastet med Ukrainsk korn til eksport sejlet fra det krigshærgede land siden mandag sidste uge, hvor det første skib efter en aftale mellem Rusland og Ukraine fik lov til at forlade havnen i Odesa.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs