ShippingWatch

Maersk Drilling fik den første tilladelse efter Deepwater Horizon

Maersk Drillings dybtvandsrig Mærsk Developer var den første, der fik tilladelse til at bore en ny efteforskningsbrønd i den Mexicanske Golf efter olieudslippet fra Deepwater Horizon. 'Vi var behørigt nervøse, men ikke i tvivl,' siger Maersk Drillings adm. direktør, Claus V. Hemmingsen, om beslutningen.

Maersk Developer | Foto: Maersk Drilling

Ligesom det altid er svært at efterfølge en succes, kan det være lige så svært og måske værre at komme efter en fiasko. Det pres oplevede Maersk Drilling i 2011, da selskabet som det første fik tilladelse til at foretage en ny efterforskningsboring i den Mexicanske Golf efter Deepwater Horizon-ulykken.

"Vi var behørigt nervøse, ligesom hvis man skal gå på scenen og holde en tale. Så skal man være en lille smule nervøs, og det var vi også der, for ellers bliver man tilbagelænet. Men vi var selvfølgelig ikke et sekund i tvivl om, at det ville virke," siger Claus V. Hemmingsen, adm. direktør i Maersk Drilling, til ShippingWatch.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Minekæmpe køber yderligere tre LNG-drevne skibe

BHP Billiton føjer tre LNG-drevne tørlastskibe til sin flåde i løbet af de næste seks til ni måneder, skriver nyhedsbureau. Mineselskabet satser på flydende naturgas som et overgangsbrændstof.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs