ShippingWatch

Maersk Drilling fik den første tilladelse efter Deepwater Horizon

Maersk Drillings dybtvandsrig Mærsk Developer var den første, der fik tilladelse til at bore en ny efteforskningsbrønd i den Mexicanske Golf efter olieudslippet fra Deepwater Horizon. 'Vi var behørigt nervøse, men ikke i tvivl,' siger Maersk Drillings adm. direktør, Claus V. Hemmingsen, om beslutningen.

Maersk Developer | Foto: Maersk Drilling

Ligesom det altid er svært at efterfølge en succes, kan det være lige så svært og måske værre at komme efter en fiasko. Det pres oplevede Maersk Drilling i 2011, da selskabet som det første fik tilladelse til at foretage en ny efterforskningsboring i den Mexicanske Golf efter Deepwater Horizon-ulykken.

"Vi var behørigt nervøse, ligesom hvis man skal gå på scenen og holde en tale. Så skal man være en lille smule nervøs, og det var vi også der, for ellers bliver man tilbagelænet. Men vi var selvfølgelig ikke et sekund i tvivl om, at det ville virke," siger Claus V. Hemmingsen, adm. direktør i Maersk Drilling, til ShippingWatch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Forsinkelser forude: Omikron rammer Kinas havne

Det er i det store hele lykkedes Kina at holde covid ude efter det oprindelige udbrud i Wuhan. Så kom omickron – og landets nul-tolerance over for virussen betyder nu forsinkelser i verdens travleste havne.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs