ShippingWatch

Maersk Drilling: Aktiviteten stiger i den Mexicanske Golf

Maersk Drilling ser en stigende aktivitet i den Mexicanske Golf, og selskabet er godt positioneret til at få del i den aktivitet. Det siger CCO i Maersk Drilling, Martin Fruergaard, til ShippingWatch.

Foto: Maersk Drilling

Der har selvsagt været en død periode med hensyn til aktivitetsvækst i den Mexicanske Golf efter det største olieudslip i det nye årtusind på Deepwater Horizon. Men Maersk Drilling begynder nu at se, at aktiviteten stiger igen i den Mexicanske Golf. Eftersom kunderne har skarpt fokus på ikke at komme i søgelyset for at slække på sikkerheden i området, mener Martin Fruergaard, at Maersk Drilling er godt positioneret til at få del i den aktivitet.

”Kunderne er krævende med hensyn til, hvad det er for noget udstyr, de tager derovre, og hvem der driver det. Men vi ser en normalisering i den henseende, at aktiviteten er begyndt at komme tilbage,” siger Martin Fruergaard.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste artikler på ShippingWatch

Myndighed har anket dom over krænkelsesdømt Maersk-kaptajn, logistikoncernen DSV vokser kraftigt i Sydamerika, Europas behov for kul åbner nyt marked for tørlast, og Maersk Broker erklærer sig parat til vækst inden for tank.

Celsius Shipping er sluppet ud af russisk dilemma

Celsius Shipping med danskeren Jeppe Jensen i spidsen behøver ikke længere at se magtesløst til, mens et af dets skibe anløber en russisk havn. Kontrakten med kinesisk energiselskab er udløbet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs