ShippingWatch

ABB: Ny offshore-organisation godt for leverandørerne

Blandt underleverandørerne er der positive reaktioner på, at offshore-sektoren får sin egen brancheorganisation. En af dem er ABB, hvor direktør Carsten Sørensen mener, det kan betyde flere ordrer.

Potentialet for olie og gas kan blive udnyttet meget bedre med et tættere samarbejde mellem operatører og leverandører i den nye danske brancheorganisation Olie Gas Danmark, som ShippingWatch kunne præsentere i forgårs. Det mener direktør i ABB Danmark, Carsten Sørensen, der forventer, at det tættere samarbejde og en bedre udnyttelse af ressourcerne i undergrunden i sidste ende også vil komme underleverandørerne, som f.eks. ABB, til gode.

"Det er positivt, at der skabes en samlet brancheorganisation, og det er noget, vi bakker op om. Det er godt, at både store og små operatører og leverandører kan samles et sted og give branchen mere vægt. I modsætning til Norge, hvor offshore fylder meget på den politiske scene, er det også vigtigt at sektoren bliver profileret herhjemme, ikke mindst for at trække flere unge til faget," siger Carsten Sørensen til ShippingWatch.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste artikler på ShippingWatch

Myndighed har anket dom over krænkelsesdømt Maersk-kaptajn, logistikoncernen DSV vokser kraftigt i Sydamerika, Europas behov for kul åbner nyt marked for tørlast, og Maersk Broker erklærer sig parat til vækst inden for tank.

Celsius Shipping er sluppet ud af russisk dilemma

Celsius Shipping med danskeren Jeppe Jensen i spidsen behøver ikke længere at se magtesløst til, mens et af dets skibe anløber en russisk havn. Kontrakten med kinesisk energiselskab er udløbet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs