ShippingWatch

Marineselskab ser kæmpe vækst i miljøkrav

Den Foss-ejede ingeniørvirksomhed DEIF vokser 20 procent om året på udvikling af kontrolsystemer til blandt andet shipping- og offshoreindustrien. Selskabet har store forventninger til de kommende miljø- og klimakrav til rederierne.

Foto: Rederiforeningen

Udfordringerne i shippingindustrien forud for lovgivning om C02-udledning, brændstofbesparelser og reduktion af energiforbruget åbner for store vækstmuligheder i ingeniørvirksomheden DEIFs division for Marine og Offshore, der ejes af Toke Foss. Virksomheden har hovedsæde i Skive, men anser sig selv en af de førende globale spillere inden for energistyring og reduktion af brændstofforbruget, fuel efficiency.

"Vi har systemer, som i bedste fald kan reducere brændstofforbruget med 20 procent. Og det er klart, at nye regler vil skabe en betydelig efterspørgsel og omsætning, når mange skibe skal på værft og opgraderes med moderne, energibesparende teknologi," siger Claus Todbjerg Larsen, Executive Manager, DEIF:

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

To flydende gasterminaler rykker til Europa

Europa kan se frem til at modtage to flydende terminaler til import af LNG i de kommende måneder for at erstatte gas fra Rusland. Blandt andet vil Golar LNG omdanne et LNG-tankskib til en terminal.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs