ShippingWatch

Halliburtons topchef venter flere år lang optur

Den amerikanske olieservicevirksomhed Halliburtons ser ind i flere gode år ifølge topchef Jeff Miller. Selskabet gik en smule frem i tredje kvartal. 

Foto: Richard Carson/Reuters/Ritzau Scanpix

Den amerikanske olieservicevirksomhed Halliburton går en smule frem i tredje kvartal med et nettoresultat på 236 mio. dollar mod 227 mio. dollar i årets andet kvartal ifølge en meddelelse fra selskabet.

Halliburtons omsætning i perioden var 3,9 mia. dollar mod 3,7 mia. dollar i andet kvartal. I forhold til samme periode sidste år er der tale om en omsætningsfremgang på ca. 30 pct.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 268 millioner britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Det var tid til procedure i Dan-Bunkering sagen, hvor anklageren kræver bøde- og fængelsstraf. 2022 tegner til at blive nyt hæsblæsende containerår, klima spillede afgørende rolle i Lasse Kristoffersens beslutning om jobskifte i en uge, hvor Norden lagde tørlast og tank sammen i ny struktur.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs