ShippingWatch

Amerikansk olieserviceselskab med faldende ordreindgang

Overskuddet voksede hos olieserviceselskabet Baker Hughes til trods for, at omsætningen faldt med 12 pct. Konkurrenten Halliburton har også tabt omsætning over det seneste år.

Foto: Brendan Mcdermid/Reuters/Ritzau Scanpix

Den amerikanske olieservicekoncern Baker Hughes tjente en smule mere end ventet i første kvartal. Det til trods for vigende toplinje.

I onsdagens regnskab for året første tre måneder kan selskabet fremvise et justeret resultat per aktie på 0,12 dollar sammenlignet med 0,11 dollar i samme periode året før.

Ifølge Bloomberg News havde analytikerne ventet et resultat på 0,11 dollar per aktie.

Omsætningen faldt ellers med 12 pct. på årsbasis til 4,78 mia. dollar, hvilket var som ventet, mens ordreindgangen i kvartalet dykkede 18 pct. på årsbasis til 4,54 mia. dollar.

Også konkurrenten Halliburton har oplevet en lavere omsætning, der er faldet med 31 pct. på årsbasis til 3,45 mia. dollar i det seneste regnskabsår.

Olieservicekoncern leverer bedre end ventet salg

Nordmænd går på børsen med mål om 10 GW flydevind i 2030 

Mere fra ShippingWatch

NGO-alliance: Sæt sod fra skibe på agendaen for Arktis

Topmødet om Arktis i morgen og torsdag bør sætte skibsfartens forurenning af Arktis med sodpartikler på den politiske dagsorden, opfordrer Clean Arctic Alliance. Skibssod forstærker opvarmingen og afsmeltningen af iskappen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs