ShippingWatch

Seadrills formand stopper midt i restrukturering

Efter halvandet år stopper Glen Ole Rødland med øjeblikkelig virkning som formand for John Fredriksens Seadrill, der slider med at lande en stor redningsplan. Rødland havde ikke længere opbakning fra Fredriksens Hemen, skriver han til norsk avis. (Opdateret)

Foto: Seadrill

John Fredriksens Seadrill skal have en ny formand på et tidspunkt, hvor selskabet står midt i at lande en omfattende redningsplan og er under konkursbeskyttelse i USA.

Efter halvandet år på posten stopper Glen Ole Rødland som Seadrills formand med øjeblikkelig virkning, fremgår det af en meddelelse. Rødland har været formand siden november 2019, hvor han afløste netop John Fredriksen på posten.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Tradelens håber snart at få store Maersk-rivaler endeligt ombord

Hapag-Lloyd og ONE glimrer ved deres fravær på den digitale platform Tradelens, selvom de for to år siden meddelte, at de ville gå med. "Vi er håbefulde om, at de meget snart vil tilslutte sig," siger Tradelens-chef Mike White. Hapag-Lloyd venter at træffe en endelig beslutning inden længe.

Scandlines henter ny topchef fra bryggeri

Scandlines skifter ud på topchefsposten. Efter mere end ti år i spidsen for rederiet stopper Søren Poulsgaard Jensen som adm. direktør. Afløseren er hentet i Royal Unibrew.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs