ShippingWatch

Seadrill udpeger nye medlemmer til topledelsen

Det John Fredriksen-kontrollerede Seadrill sætter navn på nye medlemmer til sin topledelse med udpegelse af ny CFO og COO. Samtidig indtræder en ny person i det kriseramte selskabs bestyrelse.

Foto: Seadrill

Det kriseramte rigselskab Seadrill, der kæmper med at lande en redningsplan og er under konkursbeskyttelse i USA, sætter navn på nye medlemmer til sin topledelse og bestyrelse.

Selskabet sætter torsdag morgen navn på en finansdirektør samt en ny driftsdirektør. Valget er faldet på henholdsvis Grant Creed og Leif Nelson, der begge tiltræder øjeblikkeligt ifølge en medddelese.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 268 millioner britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Det var tid til procedure i Dan-Bunkering sagen, hvor anklageren kræver bøde- og fængelsstraf. 2022 tegner til at blive nyt hæsblæsende containerår, klima spillede afgørende rolle i Lasse Kristoffersens beslutning om jobskifte i en uge, hvor Norden lagde tørlast og tank sammen i ny struktur.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs