ShippingWatch

Seadrill sælger fem rigge til ophugning

Det John Fredriksen-kontrollerede Seadrill har ifølge Finansavisen solgt fem rigge, der skal ophugges i Tyrkiet.

Foto: Seadrill

Boreselskabet Seadrill har solgt fem rigge, der skal ophugges i Tyrkiet.

Det skriver Finansavisen i Norge med henvisning til retsdokumenter fra konkursretten i Texas. Seadrill har været under konkursbeskyttelse i USA siden sidste år, og har siden da været i gang med en omfattende restrukturering.

Nærmere bestemt er der tale om fire semirigge og et enkelt boreskib, som til sammen indbringer Seadrill 37,8 mio. dollar.

Riggene har gennem længere tid været lagt op, og der var heller ikke udsigt til, at de var på vej tilbage i arbejde. Det er tidligere anslået, at det ville kunne koste op mod 100 mio. dollar at gøre riggene klar til at bore igen, skriver Finansavisen.

Seadrill udpeger nye medlemmer til topledelsen 

Seadrill Partners slipper ud af konkursbeskyttelse og er gældfri 

Mere fra ShippingWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 268 millioner britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Det var tid til procedure i Dan-Bunkering sagen, hvor anklageren kræver bøde- og fængelsstraf. 2022 tegner til at blive nyt hæsblæsende containerår, klima spillede afgørende rolle i Lasse Kristoffersens beslutning om jobskifte i en uge, hvor Norden lagde tørlast og tank sammen i ny struktur.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs