ShippingWatch

Siem Offshore venter fortsat svagt Nordsømarked i år

En stor nedskrivning trak det norske offshorerederis bundlinje dybere i rødt. Selskabet ser et fortsat svagt marked i 2018 på trods af stigende aktivitet over sommeren.

Foto: Crop af DXR/CC BY-SA 4.0

Siem Offshore, der kontrolleres af den norske shippingmand Kristian Siem, kom ud af første kvartal med lavere omsætning og et markant større underskud på bundlinjen.

Det Oslo-noterede selskab omsatte for 65,8 mio. dollars i årets første tre måneder mod 69,5 mio. dollars i samme periode 2017. Mens omsætningen faldt en smule, blev underskuddet næsten fordoblet til 32,4 mio. dollars fra 17,1 mio. dollars sidste år, viser kvartalsregnskabet fredag.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 268 millioner britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Det var tid til procedure i Dan-Bunkering sagen, hvor anklageren kræver bøde- og fængelsstraf. 2022 tegner til at blive nyt hæsblæsende containerår, klima spillede afgørende rolle i Lasse Kristoffersens beslutning om jobskifte i en uge, hvor Norden lagde tørlast og tank sammen i ny struktur.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs