ShippingWatch

Siem Offshore tager stort tab på malaysisk selskab

Supplyrederiet Siem Offshore må nedskrive 19 mio. dollars svarende til 147,4 mio. norske kroner, på en del af et tilgodehavende i Malaysia.

Foto: Siem Offshore

Et datterselskab i det børsnoterede supplyrederi Siem Offshore har et tilgodehavende på i alt 29,5 mio. dollars i et malaysisk selskab, Daya, der er kommet i økonomiske vanskeligheder. Derfor nedskriver Siem nu sit udestående med 19 mio. dollars svarende til 147,4 mio. norske kroner.

Daya, der har tabt penge i de sidste to regnskabsår, er af de malaysiske finansmyndigheder blevet bedt om at restrukturere sin kapital, der indebærer, at Siem Offshore vil modtage blot fire mio. dollars af sit udenstående, mens resten konverteres til aktier i Daya.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 268 millioner britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Det var tid til procedure i Dan-Bunkering sagen, hvor anklageren kræver bøde- og fængelsstraf. 2022 tegner til at blive nyt hæsblæsende containerår, klima spillede afgørende rolle i Lasse Kristoffersens beslutning om jobskifte i en uge, hvor Norden lagde tørlast og tank sammen i ny struktur.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs