ShippingWatch

Copenhagen Malmø Port slår rekord for biltransport

Copenhagen Malmø Port har slået sin egen rekord for lodsning og lastning af køretøjer i årets første måneder. Vigtigt, fordi Copenhagen Malmø Port gerne vil være den førende havn for transport af biler til de nordiske lande og Rusland, siger havnedirektøren.

I marts 2013 har Copenhagen Malmø Port formået at slå sin egen rekord for antallet af lossede og lastede biler i Malmø-delen af Copenhagen Malmø Port. I alt kom 55.558 biler gennem havnen mod 53.613 styk i marts sidste år.

"Rekorderne er vigtige for CMP, da de bekræfter vores position som den førende havn for distributioner af køretøjer i de nordiske lande og Rusland," siger adm. direktør Johan Röstin fra Copenhagen Malmø Port, der tror på, at udviklingen vil bide sig fast.

"Køretøjsvoluminerne for januar, februar og marts ser rigtig godt ud. Vi forventer vækst i håndteringen af køretøjer i 2013 sammenlignet med sidste år, hvor vi nåede op på 419.000 køretøjer," siger Johan Röstin i en pressemeddelelse.

Copenhagen Malmø Port har også i Malmø Port slået egenrekord på to andre områder - dels med antallet af køretøjer, der er kommet til havnen på et enkelt skib og med modtagelsen af ocean-gående skibe.

Stabil udvikling i Copenhagen Malmø Port 

Europæiske havne vil have undersøgt behovet for LNG 

Mere fra ShippingWatch

Maersk: Situationen stabiliserer sig i Shanghai

Situationen i Shanghai er ved at stabilisere sig, og generelt fungerer havnene i Kina godt, lyder det fra Maersk. Til gengæld melder rederiet om et fortsat stort pres på europæiske havne.

CBS lancerer bestyrelses-uddannelse for shipping

Med støtte fra en række profilerede shipping-navne er halvdelen af pladserne på det første modul af CBS’ nye Blue Board Leadership Programme allerede besat. Andreas Sohmen-Pao er blandt underviserne.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs