ShippingWatch

DP World havde volumenvækst på 3,7 pct. i 2012

DP World, der opererer mere end 60 containerterminaler verden over, håndterede sidste år totalt 56,1 mio. tyvefodscontainere, svarende til en bruttovækst på 2,4 pct. fra året før.

Foto: Hyundai Merchant Marine

Væksten hos DP World, der har base i Dubai, var drevet af en god udvikling i Amerika, Asien og Stillehavsområdet samt Mellemøsten, meddeler selskabet tirsdag morgen.

Korrigeret for frasalget af fire joint-venture terminaler i løbet af året var væksten på 3,7 pct. sammenlignet med 2011, og ser man alene på de terminaler, der er konsolideret i selskabets regnskaber, håndterede DP World 27,1 mio. tyvefodscontainere. På sammenlignelig basis svarer det til en volumenvækst på 0,7 pct.

"Efter en stærk start på året havde vi et udfordrende andet halvår. Vores stramme fokus på omkostninger og højere kvalitet i omsætningen betyder, at vi stadig venter at opnå et EBITDA-resultat på linje med vores forventninger til 2012. Lavere nettofinansieringsomkostninger vil påvirke det rapporterede resultat før skat positivt," udtaler administrerende direktør i DP World, Mohammed Sharaf, i meddelelsen og fortsætter:

"2013 er et spændende år for os med planlagt ny kapacitet, som er på vej til at åbne i Santos (Brasilien), Jebel Ali (UAE) og London gateway (UK). Mens der stadig er meget usikkerhed i makroøkonomien, tror vi, at vi er godt positionerede til at gøre yderligere fremskridt i 2013."

RITZAU FINANS

Indisk bureaukrati bremser APM Terminals

DP World udvider havn i Jebel Ali

Frasalg gav lavere volumener hos DP World i Q3 

Mere fra ShippingWatch

CMA CGM forventer kraftigt fald i fragtraterne

Udsigterne for containermarkedet ser noget mere dystre ud i den kommende tid, vurderer franske CMA CGM. Containerrederiet noterede dog stadig vækst på både top- og bundlinje i tredje kvartal.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs