ShippingWatch

Indiske APM Terminals-ansatte varsler strejke

APM Terminals-ansatte i Indiens største havn JNPT vil angiveligt begynde en strejke på ubestemt tid mandag som følge af fyringen af fire havnearbejdere.

Foto: APM Terminals

Det ser ud til, at de indiske organiserede havnemedarbejdere i APM Terminals terminal i Indiens største havn JNPT mandag vil igangsætte en strejke.

APM Terminals ejer 74 pct. af terminalen Gateway To India, som er den største terminal i JNPT. Ifølge Journal of Commerce igangsættes strejken som en reaktion på at APM Terminals i maj fyrede fire havnearbejdere, hvoraf tre af dem var fagforeningsledere, fordi de angiveligt igangsatte en strejke i maj, som varede fire dage.

"Ledelsen (APM Terminals) har afvist at tage de fire suspenderede havnearbejdere tilbage, og derfor har vi ingen anden udvej end at igangsætte en strejke på ubestemt tid," siger en af de ansvarlige for strejken.

Shipping-kilder udtaler til Journal of Commerce, at terminaldriften kan blive slemt påvirket.

AKTIEFOKUS

Nyhedsbrev: APM Terminals kan opretholde indiske havnetariffer 

Nyhedsbrev: Indien vil udvide havnekapaciteten markant 

DP World udvider havn i Jebel Ali 

Medie: Stigende uro om salg af Port of Virginia 

Mere fra ShippingWatch

Maersk: Situationen stabiliserer sig i Shanghai

Situationen i Shanghai er ved at stabilisere sig, og generelt fungerer havnene i Kina godt, lyder det fra Maersk. Til gengæld melder rederiet om et fortsat stort pres på europæiske havne.

CBS lancerer bestyrelses-uddannelse for shipping

Med støtte fra en række profilerede shipping-navne er halvdelen af pladserne på det første modul af CBS’ nye Blue Board Leadership Programme allerede besat. Andreas Sohmen-Pao er blandt underviserne.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs