ShippingWatch

Nyhedsbrev: Indien vil udvide havnekapaciteten markant

Indien er parat til at ekspandere havnekapaciteten til 3,2 milliarder tons frem mod 2020, skriver Hong Kong Shipping Gazette.

Foto: Rederiforeningen

"Asiens flaskehals", det indiske marked, der er voldsomt plaget af manglende infrastruktur, er på vej med en større udvidelse af kapaciteten, fremgår det af Hong Kong Shipping Gazette.

Den indiske shippingminister GK Vasan har offentliggjort planer for udvidelse af havnekapaciteten i landet, der vil forøge kapaciteten til 3,2 milliarder tons frem mod 2020 fra de nuværende ca. 1 milliard tons i de 12 hovedhavne Mumbai's JNPT (Jawaharlal Nehru Port Trust), Kolkata, Chennai, Visakhapatnam, Cochin, Paradip, New Mangalore, Marmagao, Ennore, Tuticorin, Kandla og Port Blair.

Ifølge det britiske Port Strategy håndterede de allerstørste indiske havne godsmængder på i alt 569,9 mkillioner tons i 2011, mens håndteringen af containere steg med ti procent tli 7,5 millioner teu sidste år.

Indiens største havne håndterer 67 procent af landets samlede godsmængder, mens den største containerterminal på vestkysten, JNPT, alene har oplevet en årlig fordobling af antal håndterede containere i adskellige år.

 

Mere fra ShippingWatch

Læs også

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs