ShippingWatch

Nyhedsbrev: APM Terminals kan opretholde indiske havnetariffer

Den indiske højesteret har ifølge Journal of Commerce foreløbig afvist de nedsættelser af tarifferne i Nhava Sheva, som myndighederne havde gennemtrumfet.

Foto: Hanjin

APM Terminals og konkurrenten DP World skal alligevel ikke sænke tarifferne i den indiske havn Nhava Sheva, således som de indiske myndigheder Tariff Authority for Major Ports ellers havde bestemt. I alt fald ikke før, der ligger en endelig afgørelse fra retten om spørgsmålet.

Ifølge Journal of Commerce har den indiske højesteret besluttet at de to havneoperatører kan fortsætte med de tariffer, der hidtil var gældende. Myndighederne havde ellers beordret en nedsættelse af tarifferne med 44,3 procent for APM Terminals vedkommende og 27,9 procent for DP Worlds vedkommende. De laverer priser, der blev fastsat tidligere i år, skulle have gjaldt indtil december 2014.

"Vi kan fortsætte med at kræve de gamle tariffer af kunderne, indtil sagen er endeligt afgjort ved retten," siger en APM Terminals repræsentant ifølge nyhedsbrevet.

Indien ikke med på APM Terminals' Top 20

Nyhedsbrev: Indien vil udvide havnekapaciteten markant 

Mere fra ShippingWatch

CMA CGM forventer kraftigt fald i fragtraterne

Udsigterne for containermarkedet ser noget mere dystre ud i den kommende tid, vurderer franske CMA CGM. Containerrederiet noterede dog stadig vækst på både top- og bundlinje i tredje kvartal.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs