ShippingWatch

Medie: Kapitalfond byder på storhavn i kamp mod Maersk

Kapitalfonden Carlyle Group bekræfter over for amerikansk avis, at fonden er et af de hidtil hemmeligholdte selskaber, der konkurrerer med APM Terminals om drift af havnen i Virginia. Et projekt til næsten fire mia. USD.

Foto: APM Terminals

En af verdens største kapitalfonde, Carlyle Group, er et blandt i alt tre selskaber, heriblandt Maersks havneforretning APM Terminals, der har givet bud på driften af Virginia Port på den amerikanske østkyst. Det bekræfter Carlyle Infrastructure Partners over for den amerikanske avis Daily Press.

APM Terminals har budt, hvad der svarer til mellem 3,1 til 3,9 mia. USD for at drive Port og Virginnia i en kontraktperiode på 48 år. Det har frem til i dag været en hemmelighed, hvem der udover A.P. Møller - Mærsk har budt på driften af havnen. 

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Maersk: Situationen stabiliserer sig i Shanghai

Situationen i Shanghai er ved at stabilisere sig, og generelt fungerer havnene i Kina godt, lyder det fra Maersk. Til gengæld melder rederiet om et fortsat stort pres på europæiske havne.

CBS lancerer bestyrelses-uddannelse for shipping

Med støtte fra en række profilerede shipping-navne er halvdelen af pladserne på det første modul af CBS’ nye Blue Board Leadership Programme allerede besat. Andreas Sohmen-Pao er blandt underviserne.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs