ShippingWatch

Havnekonkurrent til Maersk vækster 7,5 procent

Maersk-konkurrenten og verdens største havneoperatør DP World havde i første halvår en vækst på 7,5 pct. i volumen. Selskabets topchef tror på fortsat stærk udvikling.

Foto: Hanjin

Verdens tredjestørste havneoperatør, DP World, der er konkurrent til A.P. Møller - Mærsks havneselskab APM Terminals, oplevede i første halvår en volumenvækst på 7,5 pct. i forhold til samme periode sidste år. Selskabet håndterede i årets første seks måneder 28,2 mio. 20-fods containere sammenlignet med 26,2 mio. enheder i første halvår 2011, skriver Bloomberg News med henvisning til en meddelelse fra selskabet.

"Den globale makroøkonomiske usikkerhed set i første kvartal af året er fortsat, og er hvis noget, øget gennem andet kvartal. Trods dette mere udfordrende miljø fortsætter hovedparten af vores globale portefølje med at vise modstandsdygtighed og vi fastholder vores forpligtelse til at levere en forbedret operationel og finansiel udvikling over 2011," siger selskabets topchef Mohammed Sharaf i meddelelsen.

 

RITZAU FINANS

 

Amerikanske storhavne melder om pæn vækst 

Nyhedsbrev: APM Terminals kan opretholde indiske havnetariffer 

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Nu er det produkttankrederier som Torm, Norden og Odfjells tur til at holde indtjeningsfest. Maersks topchef, Søren Skou, må derimod forsvare rederiets lave skattebetaling, mens DFDS er lun på flere opkøb i logistik og har pengene til det.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs