ShippingWatch

Amerikanske storhavne melder om pæn vækst

De to store amerikanske havne i Los Angeles og Long Beach har begge offentliggjort trafiktal for juni.  I USA's største havn i Los Angeles, hvor APM Terminals driver en terminal, steg den indgående seks pct.

Foto: Hanjin

De to store amerikanske havne i Los Angeles og Long Beach har begge offentliggjort trafiktal for juni. Den indgående (inbound) trafik i USA's største havn i Los Angeles, hvor APM Terminals driver en terminal, steg 6 pct. til 353.930 teu, mens den samlede trafikvækst blev på 8,8 pct. til 696.848 teu. For halvåret blev det til en vækst på 6,5 pct. til 4,01 mio. teu.

 Port of Long Beach lider fortsat under, at den i slutningen af sidste år mistede en terminal, der stod for knap 10 pct. af trafikken i havnen, men i juni blev det dog til en fremgang i den indgående containertrafik på 3,5 pct. til 280.526 teu efter et fald på 9,2 pct. i maj. Den totale trafik steg marginale 0,2 pct. til 555.359 teu i juni, mens første halvår resulterede i en tilbagegang på 4,9 pct. til 2,82 mio. teu.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste artikler på ShippingWatch

Myndighed har anket dom over krænkelsesdømt Maersk-kaptajn, logistikoncernen DSV vokser kraftigt i Sydamerika, Europas behov for kul åbner nyt marked for tørlast, og Maersk Broker erklærer sig parat til vækst inden for tank.

Celsius Shipping er sluppet ud af russisk dilemma

Celsius Shipping med danskeren Jeppe Jensen i spidsen behøver ikke længere at se magtesløst til, mens et af dets skibe anløber en russisk havn. Kontrakten med kinesisk energiselskab er udløbet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs