ShippingWatch

APM Terminals får øget konkurrence i Los Angeles

Havnemyndighederne i Los Angeles har godkendt en udvidelse af en terminal, der drives af Eagle Marine Services. Således fordobler APM Terminals-konkurrenten terminalens kapacitet til 3,2 mio. teu.

Foto: APM Terminals

APM Terminals kan se frem til yderligere konkurrence på den amerikanske vestkyst i USA's største havn i Los Angeles. Havnemyndighederne har netop godkendt den endelige miljørapport og således også godkendt hele ekspansionen af APL Global Gateway South-terminalen, som drives af Eagle Marine Services, beretter Journal of Commerce.

Terminalen skal udvides til at kunne håndtere 3,2 mio. teu mod den nuværende kapacitet på 1,64 mio. teu, og det vurderes, at komme til at koste 196 mio. dollar (1,17 mia. kr.). Ud over den øgede kapacitet vil terminalen også blive mere miljøvenlig, idet det er aftalt, at - fra 2017 - skal 70 pct. af APL Liners containerskibe, som anløber havnen, benytte sig af strøm fra kajen, mens de ligger i havnen, mens denne andel skal stige til 95 pct. i 2026.

APM Terminals ejer og driver terminalen APM Terminals Pier 400 i havnen i Los Angeles.

APM Terminals flytter hovedkvarter fra Haag til Haag 

Medie: Flere modbud på terminalaktiviteter i Virginia 

APM Terminals gigant-bud på Port of Virginia bydes velkommen  

Mere fra ShippingWatch

I alt 12 skibe er sejlet fra Ukraine lastet med korn

I alt er 12 tørlastskibe lastet med Ukrainsk korn til eksport sejlet fra det krigshærgede land siden mandag sidste uge, hvor det første skib efter en aftale mellem Rusland og Ukraine fik lov til at forlade havnen i Odesa.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs