ShippingWatch

Medie: Flere modbud på terminalaktiviteter i Virginia

Siden A.P. Møller - Mærsks terminaldivision APM Terminals meddelte, at selskabet har budt på samtlige terminal-aktiviteter ejet af Virginia Port Authority, er der kommet indtil flere modbud på aktiviteterne. Det skriver Financial Times.

Foto: APM Terminals

A.P. Møller - Mærsks terminaldivision, APM Terminals, meddelte den 24. maj, at selskabet har indgivet et bud på mellem 3 og 4 mia. dollar på samtlige aktiviteter i alle terminaler ejet af Virginia Port Authority i en 48-årig leasingkontrakt.

Siden er der imidlertid kommet indtil flere modbud på aktiviteterne, afslører Sean Connagughton, der er ansvarlig politiker for transport i staten Virginia, ifølge Financial Times.

Avisen skriver, at Virginia er "beæret" over, at APM Terminals har udvist interesse i projektet, som aktuelt er offentligt drevet, og at buddet naturligvis bliver overvejet seriøst.

Samtidig er der dog kommet "adskillige" modbud på projektet, som også er under overvejelse, skriver Financial Times.

APM Terminals har indtil den 12. juli til at præsentere sine planer, og Virginia Port Authority regner med at have en afgørelse klar inden årets dgang, siger Sean Connaughton, ifølge Financial Times.

APM Terminals gigant-bud på Port of Virginia bydes velkommen  

Mærsk investerer i Virginia-terminaler 

 

Mere fra ShippingWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs