ShippingWatch

APM Terminals-ledere spredt for alle vinde

Mange tidligere topfolk i APM Terminals har forfulgt nye karriereveje efter deres exit fra Maersks havnevirksomhed, hvor hele ledelsesholdet fra de gyldne år med global ekspansion er væk. Læs, hvor de er i dag.

Foto: APM Terminals

Topfolk på stribe har de seneste år forladt Maersk-gruppens havneselskab APM Terminals, der engang blev betegnet som gruppens måske mest lovende virksomhed under sin globale ekspansion gennem et massivt investeringsprogram i infrastruktur og koncessionsaftaler med regeringer om drift af deres havne i typisk op til 30 år.

Et lille hold af Maersk-folk byggede havneselskabet op med start tilbage i 2001 på initiativ af skibsreder Mærsk Mc-Kinney Møller, hvor havneselskabets selvstændighed og afstand til Maersk var afgørende og siden cementeret med udflytningen af APM Terminals' hovedkvarter fra Esplanaden i København til Haag i Holland i i 2004.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 268 millioner britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Det var tid til procedure i Dan-Bunkering sagen, hvor anklageren kræver bøde- og fængelsstraf. 2022 tegner til at blive nyt hæsblæsende containerår, klima spillede afgørende rolle i Lasse Kristoffersens beslutning om jobskifte i en uge, hvor Norden lagde tørlast og tank sammen i ny struktur.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs