ShippingWatch

Hovedfigur i APM Terminals forlader Maersk

Efter det seneste års gennemgribende udskiftning af topledelsen i APM Terminals har en af de helt centrale nøglepersoner fra CEO Kim Fejfers hold nu valgt diskret selv at forlade selskabet på grund af uenighed om den nye strategi.

Foto: PR-foto/APM Terminals

En af Maersk-gruppens centrale figurer i selve etableringen og den massive opbygning af gruppens havneselskab APM Terminals har diskret forladt virksomheden.

Ifølge ShippingWatchs oplysninger har Peder Søndergaard, der de seneste år har haft titel af Chief Portfolio Officer med ansvar for 32 havneselskaber og global forretningsudvikling, herunder køb og salg, takket af i den selvsamme virksomhed, han med et lille hold byggede op tilbage i 2001 på initiativ af skibsreder Mærsk Mc-Kinney Møller.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 268 millioner britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Det var tid til procedure i Dan-Bunkering sagen, hvor anklageren kræver bøde- og fængelsstraf. 2022 tegner til at blive nyt hæsblæsende containerår, klima spillede afgørende rolle i Lasse Kristoffersens beslutning om jobskifte i en uge, hvor Norden lagde tørlast og tank sammen i ny struktur.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs