ShippingWatch

Ikea holder fast i klimamål for skibstransport trods NGO-kritik

Ikea bør bruge grøn energi til shipping fra 2024, kræver NGO'er. Møbelgiganten står fast på 70 procent reduktion af CO2-udslippet i 2030.

Elisabeth Fauvelle Munck af Rosenschöld, Sustainability Manager, IKEA Supply Chain Operations. | Foto: IKEA

Den svenske møbelkoncern Ikea har ingen planer om at fremskynde sin omstilling til bæredygtig skibstransport yderligere efter kritik af virksomhedens klimaindsats fra to miljøorganisationer.

De to internationale NGO'er, Pacific Environment og Stand.earth, opfordrede ved en aktion foran Ikeas globale hovedkvarter i Delft i Holland den 7. oktober koncernen til at omstille sin fragt af varer med skib til vedvarende brændstoffer fra 2024.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 268 millioner britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Det var tid til procedure i Dan-Bunkering sagen, hvor anklageren kræver bøde- og fængelsstraf. 2022 tegner til at blive nyt hæsblæsende containerår, klima spillede afgørende rolle i Lasse Kristoffersens beslutning om jobskifte i en uge, hvor Norden lagde tørlast og tank sammen i ny struktur.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs