ShippingWatch

Trafigura efterlyser snarlig klimaregulering af shipping

Det kan kun gå for langsomt med at lovgive om shippings omstilling til bæredygtig produktion, advarede Trafiguras chef for dekarbonisering Rasmus Bach Nielsen tirsdag på ShippingWatchs konference. Industrien bør arbejde for regulering for at undgå meget strenge krav i fremtiden.

"Vi ved, at vi ikke er i stand til at omstille os hurtigt nok uden politisk regulering," sagde Rasmus Bach Nielsen tirsdag under ShippingWatch' konference Decarbonizing Shipping. | Foto: PR / Trafigura

Shippingindustrien skal gøre alt, hvad den kan, for at få hul på den grønne omstilling nu - ellers kommer branchen for sent med den konsekvens at blive underkastet meget strengere miljøkrav i fremtiden.

Sådan lyder advarslen fra et af verdens største handelshuse, Trafigura, hvor Rasmus Bach Nielsen, Global Head of Fuel Decarbonisation, opfordrer shippingindustrien til selv at arbejde hårdt for global regulering af sektoren.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Ugens vigtigste historier på ShippingWatch

En bestemt dag i 2016 kan blive afgørende i Dan-Bunkering-sagen, pres på verdens forsyningkæder får store import-virksomheder til at lede efter alternativer, topchefer ser opsving fortsætte ind i 20'erne, fem Maersk-officerer suspendet.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs