ShippingWatch

Stort ship management-selskab kalkulerer med coronasmitte flere år frem

Synergy Group, der har flere danske kunder, mener ikke at der er nogen tidsbegrænsning på pandemien, og opfordrer til, at søfolk bliver prioriteret i vaccinekøen. I mellemtiden eksploderer smittespredningen i Indien, hvilket truer besætningsskift yderligere.

Kaptajn Rajesh Unni, adm. direktør for ship management-selskabet Synergy Group, mener ikke at corona-pandemien slutter lige foreløbig. | Foto: Synergy Marine Group

Rajesh Unni, CEO i ship management-selskabet Synergy Group, mener, at covid-19-pandemien formentlig kommer til at vare ved nogle år endnu, og det er derfor vigtigt, at verdens søfarende hurtigst muligt bliver prioriteret i vaccinekøen.

Indien, som er en af shippingbranchens helt store leverandører af besætningsmedlemmer, er lige nu det land i verden med den højeste daglige infektionsrate, hvilket kun understreger situationens alvor.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Storkunder hos containerrederierne vil have nuludlednings-søfragt i 2040. Et forslag, tre redere hilste velkommen. Ekstreme priser på fragt kan sende afskibere ud i konkurs, og storbanken DNB advarer andre banker om at gentage en stor fejl.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs