ShippingWatch

DSV-direktør søger kompromis i retssag mod butikskæde

Fremfor at bruge tid og penge på en retssag, der kan trække i langdrag, vil DSV hellere søge mulighederne for at nå frem til et kompromis i striden med Flying Tiger Copenhagen, fortæller driftsdirektøren.

Foto: DSV

Transport- og logistikfirmaet DSV søger så vidt muligt at finde et kompromis i den verserende retssag mod butikskæden Flying Tiger Copenhagen, som firmaet befinder sig i.

Det fortæller Jens Lund, driftsdirektør og direktør for forretningsudvikling i DSV, til Børsen.

Flying Tiger Copenhagen har sagsøgt DSV for et trecifret millionbeløb grundet uoverensstemmelser om høje fragtrater og manglende kapacitet. Og frem for at bruge tid og penge på en voldgiftssag, der kan trække i langdrag, er DSV villig til at gå i dialog med butikskæden for at finde et kompromis, begge virksomheder kan være tilfredse med.

”Det er helt normalt, at du har kommercielle settlements. Du kan sagtens have kunder, der er utilfredse med nogle ting. Så siger man til kunden, du siger sådan her, vi siger det her, og så må vi prøve at finde en løsning,” siger Jens Lund til avisen.

(Denne artikel er leveret af vores søstermedie MobilityWatch)

DSV bekræfter søgsmål fra Flying Tiger

Medie: Vestas truer DSV med retssag for overpriser

Mere fra ShippingWatch

Blackrock bliver storaktionær i Borr Drilling

Den multinationale kapitalforvalter ejer nu i alt 5,67 pct. af aktierne i Borr Drilling. Aktiekøbet kommer samme dag, som Borr Drilling har solgt tre rigge under bygning for at styrke selskabets pressede økonomi.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs