ShippingWatch

DHL melder sig parat til nye opkøb i logistik

Deutsche Post DHL har fået smag for opkøb inden for logistik. Efter købet af Hillebrandt Group er koncernen klar til nye opkøb i logistik ”hvis den rigtige mulighed byder sig til”.

CFO Melanie Kreis var tirsdag med til at præsentere Deutsche Post DHL Groups resultater for første kvartal. | Foto: Malte Ossowski/AP/Ritzau Scanpix

Den statslige tyske post- og logistikkoncern, Deutsche Post DHL, har fået smag for opkøb i logistikindustrien, efter at virksomheden sidste år købte Hillebrandt Group, der i marts blev integreret i Deutsche Post DHL’s logistikdivision, DHL Global Forwarding.

Selv om Deutsche Post DHL primært satser på organisk vækst, er den tyske koncern parat til nye logistikopkøb, lød beskeden, da topchef Frank Appel og CFO Melanie Kreis tirsdag præsenterede koncernens resultat af første kvartal på en telekonference.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

ECSA's nye generalsekretær balancerer på en knivsæg

ECSA’s nyudnævnte generalsekretær, Sotiris Raptis, har overtaget en organisation beskyldt af sine egne medlemmer for at være usynlig. I et interview med ShippingWatch fortæller Raptis, hvordan han vil ændre det billede.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs