ShippingWatch

Kaotisk fragtmarked og opkøb satte ny turbo på væksten hos speditørkæmper

Den høje vækst og stærke indtjening fortsatte hos verdens største speditions- og logistikaktører i tredje kvartal. DSV, DHL og Kuehne+Nagel skiller sig dog hver især ud på forskellige måder, viser regnskabssammenligning.

Mens mange brancher har været hårdt ramt gennem coronakrisens nedlukninger, har speditions- og logistikselskaberne – i hvert fald rent økonomisk – nydt godt af det kaos i de globale forsyningskæder, krisen har skabt i form af høj efterspørgsel på varer, flaskehalse og nedlukninger af havne.

Den tendens er ikke stilnet af i årets tredje kvartal, hvor nogle af verdens største transportaktører fortsat vokser markant.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 268 millioner britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Det var tid til procedure i Dan-Bunkering sagen, hvor anklageren kræver bøde- og fængelsstraf. 2022 tegner til at blive nyt hæsblæsende containerår, klima spillede afgørende rolle i Lasse Kristoffersens beslutning om jobskifte i en uge, hvor Norden lagde tørlast og tank sammen i ny struktur.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs