ShippingWatch

DB Schenker forsvarer rederierne i rødglødende containermarked

En af de helt store globale kunder, tyske DB Schenker, forsvarer over for ShippingWatch den kvalitet, som containerrederierne tilbyder i det nuværende yderst hektiske marked, og som andre kritiserer højlydt. Også de høje rater er i orden.

Foto: DB Schenker

En trend mod mere håndterbare tilstande i det ekstreme containermarked vil tidligst dukke op efter det kinesiske nytår i februar 2022, og containerrederierne ser ud til at gøre alt, hvad de kan for at ride stormen af og fragte gods for deres kunder.

Det er den kontante melding fra Thorsten Meincke, chief operating officer for DB Schenkers Air & Ocean-forretning, når han bliver spurgt, hvordan han oplever dagens containermarked, hvor kapacitetsmangel og omfattende forsinkelser har skubbet fragtraterne i vejret til uhørt høje niveauer.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Ugens vigtigste historier på ShippingWatch

En bestemt dag i 2016 kan blive afgørende i Dan-Bunkering-sagen, pres på verdens forsyningkæder får store import-virksomheder til at lede efter alternativer, topchefer ser opsving fortsætte ind i 20'erne, fem Maersk-officerer suspendet.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs