ShippingWatch

Agility havde kig på både Uti og Panalpina inden milliardsalg til DSV

Agility meldte sig på banen om først at gå sammen med Uti og siden Panalpina, men måtte begge gange se sig overbudt af danske DSV, som nu har købt det kuwaitiske selskabs logistikarm. ShippingWatch har interviewet Agilitys viceformand om det langsigtede mål med handlen.

Tarek Sultan er viceformand for Agility, som sælger sin logistikarm til DSV Panalpina. Handlen ventes at falde endeligt på plads senere i år. | Foto: Agility

I de senere år har Agility mere end én gang oplevet at have de helt samme fusionsemner i tankerne som danske DSV Panalpina, der i sidste ende trak det længste strå.

Mest bemærkelsesværdigt skete det for bare to år siden, hvor Agility diskuterede en sammenlægning med Panalpina på et tidspunkt, hvor DSV lå i svære forhandlinger om at købe det schweiziske logistikselskab. Men længere tilbage har det kuwaitiske selskab også haft andre lignende emner op at vende.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Uenighederne sejrede, da IMO's miljøkomité forsøgte at skabe konsensus om nye klimaindsatser inden for skibsfarten. Maersk er frustreret. En stort tænkt, men kritiseret metanolfabrik i USA med Hafnia som medinvestor smuldrer. Springer konkurrenterne på Maersks Tradelens blockchain-projekt, der nu rulles ud i Kina?

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs