Konkurrent går efter Damcos kunder i kølvandet på Maersks nye plan

Den tyske konkurrent DB Schenker har sendt et tilbud til Maersk-ejede Damcos kunder om at overtage kortsigtede kontrakter. Det sker efter, at Maersk har valgt at droppe Damco som selvstændigt brand.
Foto: PR / Maersk
Foto: PR / Maersk
AF RITZAU FINANS

Den tyske speditionsvirksomhed DB Schenker, der er en del af det statsejede Deutsche Bahn, går nu på rov blandt Damcos kunder.

Det skriver branchemediet Loadstar mandag.

Det sker, efter at ejeren Maersk sidste uge annoncerede, at Damco vil blive lagt ind under i Maersks logistik- og serviceprodukter og dermed vil ophøre som selvstændigt brand ved udgangen af 2020.

Det har fået konkurrenten DB Schenker til at sende tilbud til Damcos kunder, hvor den tyske speditør tilbyder at overtage kortsigtede kontrakter på op til to måneder under de samme betingelser, som kunderne havde med Damco.

Noget, DB Schenker kalder "stabilitetspakker", og som angiveligt skal sikre Damcos kunder mod eventuelle usikkerheder, der kan opstå ved integrationen mellem Damco og Maersk.

"Det sidste, som kunderne har brug for i øjeblikket, er yderligere usikkerhed. Vi præsenterer et tilbud til alle dem, der nu kigger efter langsigtet sikkerhed og pålidelighed," udtaler Thorsten Meincke, bestyrelsesmedlem for luft- og havfragt hos DB Schenker, ifølge Loadstar.

Her er detaljerne i Maersks nye plan

Afskedigelser og ledelsesændring skyder Maersk ind i 20'erne

Analytiker: Maersks nye plan sår tvivl om fremtiden for Hamburg Süd-navnet 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også