ShippingWatch

Bagmandspolitiet opgiver at få nyt advokat-vidne ind i Dan Bunkering sagen

Retten har sagt nej til, at Bagmandspolitiet kan udspørge Dan-Bunkerings eksterne advokat, der har rådgivet selskabet i forbindelse med et muligt brud på EU-sanktioner mod Syrien.

Bagmandspolitiet har opgivet at hive et nyt advokat-vidne ind i Dan-Bunkering sagen. Der var tale om advokat Hans Jakob Folker, Kromann Reumert. | Foto: Jens Dresling

Bagmandspolitiet opgiver at få et nyt nøglevidne til at afgive forklaring i Dan-Bunkering sagen, hvor to bunkerselskaber sammen med topchefen er tiltalt for at sælge store mængder jetbrændstof, som er endt i det sanktionsramte Syrien.

Anklagerne i sagen mod Dan-Bunkering og Bunker Holding bad torsdag Retten i Odense om at få lov til at indkalde advokat Hans Jakob Folker, der er en fremtrædende advokat fra firmaet Kromann Reumert, som vidne.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Noreco skifter CEO: "Vi har underpræsteret væsentligt"

Det norske olieselskab har hverken leveret tilfredsstillende i forhold til sin omstillingsstrategi eller investorerne, lyder det fra bestyrelsesformand Riulf Rustad. Det sker i forbindelse med, at selskabets topchef, David B. Cook, mandag er trådt tilbage.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs