ShippingWatch

NGO: EU's forslag om Green Deal vil fastholde fossile skibsbrændstoffer

Transport & Environment siger, at lækkede dokumenter om EU's prestigeprojekt Green Deal om dekarbonisering af shippingindustrien, viser, at EU vil fastholde fossile brændstoffer som LNG og biofuels til shippingindustrien "i årtier".

EU-Kommissionens kommende Green Deal vil fastholde skadelige, fossile brændstoffer i shippingindustrien, og det er skidt for klima-målene, mener Transport & Environment. | Foto: Julien Warnand/AFP / POOL

Det bliver op ad bakke for EU at nå de ambitiøse klimamål om en reduktion af CO2-udledningerne med 55 pct. i 2030 og klimaneutralitet i 2050.

Det vurderer NGO'en Transport & Environment (T&E), der hævder at have set lækkede dokumenter om EU's kommende prestigeprojekt Green Deal, som EU-Kommissionen vil præsentere den 14. juli.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Mens Maersk opjusterede, gav MSC-topchef Søren Toft en forklaring på containermarkedets dårlige service på shipping-konference i London. Kampen om de klimavenlige brændstoffer skærpes, og grønne pollitikere vil have LNG fjernet fra EU-liste.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs