ShippingWatch

Fredericia Havn fordobler sin kapacitet til containere

En udvidelse af containerterminal og Roro-anlæg skal styrke Fredericia Havn som regionalt knudepunkt for land- og søtransport. Udvidelsen skal stå klar i slutningen af 2024.

Koncepttegning for Fredericia Havn 2024 | Foto: Fredericia Havn

Med en udvidelse af container- og Roro-terminalen har Fredericia Havn planer om at fordoble havnens containerkapacitet i slutningen af 2024.

Kajanlægget forlænges til 485 meter og med en vanddybde på 15 meter, så havnen får plads til to skibsanløb ad gangen. Containerarealet udvides til 170.000 kvadratmeter, og havnen forventer at skulle håndtere 160.000 teu i 2026-2027.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Tradelens håber snart at få store Maersk-rivaler endeligt ombord

Hapag-Lloyd og ONE glimrer ved deres fravær på den digitale platform Tradelens, selvom de for to år siden meddelte, at de ville gå med. "Vi er håbefulde om, at de meget snart vil tilslutte sig," siger Tradelens-chef Mike White. Hapag-Lloyd venter at træffe en endelig beslutning inden længe.

Scandlines henter ny topchef fra bryggeri

Scandlines skifter ud på topchefsposten. Efter mere end ti år i spidsen for rederiet stopper Søren Poulsgaard Jensen som adm. direktør. Afløseren er hentet i Royal Unibrew.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs