ShippingWatch

Maersk Supply Service sætter hybrid-batteri i første ankerhåndteringsskib

For at dekarbonisere forretningen og nå målet om at reducere CO2-udledningerne med 50 pct. i 2030 på tværs af flåden har Maersk Supply Service installeret et såkaldt hybrid-batteri i det første ankerhåndteringsskib.

Foto: Maersk Supply Service

Den finske motorproducent Wärtsilä leverer et nyt såkaldt hybridbatteri til Maersk Supply Service, der i løbet af i år vil installere batteriet i det første ankerhåndteringsskib.

"Brugen af hybrid-batterier/energi lagringssystemer har vist sig at være en effektiv løsning i PSV-sektoren (Platform Supply Vessel). Vi mener, at vi er på forkant ved at også at bringe denne teknologi i anvendelse inden for AHTS-segmentet (ankerhåndteringsskibe, red.)," siger Mark Handin, COO hos Maersk Supply Service i en pressemeddelelse.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Her er Martin Fruergaards strategi som ny CEO for Pacific Basin

Martin Fruergaard har fremlagt sine vigtigste strategipunkter i sin første offentlige optræden som ny CEO for Hongkong-baserede Pacific Basin. Rederiet leverer samtidig et usædvanligt stærkt halvårsresultat under en optur for tørlastmarked, som vurderes kun at være startet.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs