ShippingWatch

Ny aktieemission i Borr Drilling overtegnet

Det pressede boreselskab Borr Drilling, der blev etableret af erhvervsmanden Tor Olav Trøim i 2016, har fået en mindre aktieemission i selskabet overtegnet.

Foto: PR / Marine Money/Marine Money

Det norske boreselskab Borr Drilling, som har været hårdt ramt af coronakrise og fald i oliepriserne, har de seneste måneder både solgt ud af borerigge og hentet ny kapital.

En aktuel, mindre aktieemission på 10 mio. aktier til en pris på 0,53 dollar pr. aktie er blevet væsentligt overtegnet, fremgår det af en meddelelse til børsen i Oslo.

Hvordan fordelingen af de nytegnede aktier til investorerne lander, bliver afgjort senere af bestyrelsen i overenstemmelse med det tidligere udsendte børsprospekt.

Rigmarkedet har været hårdt ramt af covid-19-krisen og det deraf afledte fald i oliepriserne. Udviklingen har fået kunderne, olieselskaberne, til at reducere investeringerne i nye olieboringer markant. Det har også ramt aktierne i de børsnoterede rigselskaber, og flere kæmper med underskud og høj gæld.

Borr Drilling blev etableret af erhvervsmanden Tor Olav Trøim i 2016. Selskabet har ligesom konkurrenterne været hårdt presset af et underdrejet drillingmarked.

Borr Drilling tager to rigge ud af markedet

Hver fjerde flydende borerig kan ende til skrotning oven på pandemi

Borr Drilling sænker niveau for kapitaltilførsel 

Mere fra ShippingWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs