ShippingWatch

Bunker One åbner nyt sats i Middelhavet

Bunker Holdings nye sats åbner via en lokal leverandør nu i den østlige del af Middelhavet med aktiviteter i Israel. Et område med stigende efterspørgsel.

Peter Zachariassen, head of physical og daglig leder af Bunker One. PR-foto | Foto: PR-foto

Det nystartede Bunker One oplever, at der er stigende efterspørgsel efter skibsbrændstof i den østlige del af Middelhavet. Derfor har selskabet startet aktiviteter op i Israel via den lokale leverandør Bunker Point Supply Ltd.

Det fremgår af en meddelelse fra Bunker One, der er Bunker Holdings nye satsning på fysiske leverancer af skibsbrændstof.

Med tiltaget vil Bunker One servicere havnene Ashdod, Hadera, Ashkelon, Eilat og Haifa Shipyard.

"Maritim aktivitet i det østlige middelhavsområde er præget af fortsat vækst, udvikling og trafikmængder, der er understøttet af udsigterne for den betydelige stigning i regionale offshore-aktiviteter og udviklingen i transshipment og infrastruktur for lagre i dette specifikke område," skriver Bunker One i sin meddelelse.

Bunker Point Supply, der ledes af Tal Dori, har to bunkertankskibe placeret i havnen i Ashdod, hvor der tilbydes regionale bunkerservices.

I tillæg til aktiviteterne i Israel er Bunker One til stede i Syd- og Nordamerika, Nordeuropa og Singapore.

Bunker One skal genskabe rederiernes tillid efter OW-kollaps 

Bunker Holdings nye sats starter ud med 79 medarbejdere

Bunker Holding trækker Endofa-ansatte over i nyoprettet selskab 

Mere fra ShippingWatch

Maersk løfter sløret for design af metanolskibe

I fem år har Maersk arbejdet på at udvikle et nyt skibsdesign, som skal øge energi-effektiviteten i flåden med 20 pct. Otte skibe, der efter planen skal sejle på grøn metanol fra 2024, bliver de første.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs