ShippingWatch

Schlumberger rammer plet i tredje kvartal

Olieleverandøren Schlumberger klarede sig som ventet på både top- og bundlinjen i tredje kvartal, mens selskabet sænkede forventningerne til investeringsniveauet for hele året.

Schlumberger, der er en af de største underleverandører til oliebranchen, klarede sig som ventet på både top- og bundlinjen tredje kvartal, mens selskabet sænkede forventningerne til investeringsniveauet for hele året.

Det viser regnskabet for tredje kvartal, der blev fremlagt fredag eftermiddag.

I kvartal landede omsætningen på 7,9 mia. dollar, og det var helt på linje med de estimater, der var indsamlet af Bloomberg News. Også den ordinære indtjening per aktie kom ud som ventet blandt analytikerne, da indtjeningen landede på 42 cent per aktie i perioden.

I forbindelse med regnskabet skar Schlumberger i sin forventning til investeringsniveauet, capex, for hele 2017, og det amerikanske selskab venter nu investeringer i niveauet 2,1 mia. dollars mod den tidligere udmelding på 2,2 mia. dollars.

Torsdag lukkede aktien 2,1 pct. lavere i 64,50 dollars forud for regnskabet.

Schlumberger køber op i norsk rigselskab

Schlumberger overvejer flere fyringer i Norge

Schlumberger skrumper fortsat

Forsiden lige nu

MAN Diesel & Turbo kalder IMO sin største frustration

Der er ingen grund til, at IMO først leverer et resultat på CO2 i 2023, lyder kritikken fra motorgiganten MAN Diesel & Turbo, der i et interview med ShippingWatch kalder FN's maritime organ sin største frustration lige nu.

J. Lauritzen mister vicechef for tørlast

J. Lauritzen mister sin næstkommanderende i Lauritzen Bulkers, Claus Stahl, der har sagt sit job op. Han skifter senere på året til en stor dansk tørlastmægler. Dermed er den daglige ledelse af Lauritzen Bulkers skåret fra tre til én person på et år.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere