ShippingWatch

Schlumberger rammer plet i tredje kvartal

Olieleverandøren Schlumberger klarede sig som ventet på både top- og bundlinjen i tredje kvartal, mens selskabet sænkede forventningerne til investeringsniveauet for hele året.

Schlumberger, der er en af de største underleverandører til oliebranchen, klarede sig som ventet på både top- og bundlinjen tredje kvartal, mens selskabet sænkede forventningerne til investeringsniveauet for hele året.

Det viser regnskabet for tredje kvartal, der blev fremlagt fredag eftermiddag.

I kvartal landede omsætningen på 7,9 mia. dollar, og det var helt på linje med de estimater, der var indsamlet af Bloomberg News. Også den ordinære indtjening per aktie kom ud som ventet blandt analytikerne, da indtjeningen landede på 42 cent per aktie i perioden.

I forbindelse med regnskabet skar Schlumberger i sin forventning til investeringsniveauet, capex, for hele 2017, og det amerikanske selskab venter nu investeringer i niveauet 2,1 mia. dollars mod den tidligere udmelding på 2,2 mia. dollars.

Torsdag lukkede aktien 2,1 pct. lavere i 64,50 dollars forud for regnskabet.

Schlumberger køber op i norsk rigselskab  

Schlumberger overvejer flere fyringer i Norge 

Schlumberger skrumper fortsat 

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Efter ti års resultattørke er der igen sorte tal hos Lauritzen. Politiske spændinger i Ukraine mellem Vesten og Rusland øger frygten for nye cyberangreb a la det, der kostede Maersk to mia. kr. Et nyt forslag til EU's udspil om CO2-kvoter til shipping kan føre til endnu en milliard-fond.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs