ShippingWatch

Wilh. Wilhelmsen sikrer ny lånefacilitet på 640 mio USD

Norske Wilhelmsen Maritime Services AS har sikret sig en ny femårig låneaftale på 640 mio. dollars, oplyser selskabet.

Foto: Presse

Wilhelmsen Maritime Services AS har indgået en ny femårig kreditfacilitet på 640 mio. dollars i en såkaldt klubaftale, der erstatter de eksisterende faciliteter. Det oplyser selskabet i en kortfattet meddelelse.

Den nye finansiering kommer, efter at shipping- og logistikselskab har indgået flere store aftaler. Senest med opkøbet af offshoreselskabet Norsea Group, som Wilh. Wilhelmsen i forvejen ejede 40 pct. af og hævede til 72 pct. for 545 mio. norske kr.

Wilhelmsen køber leverandør for milliarder

I foråret købte Wilh. Wilhelmsen leverandøren Drew Marine for 400 mio. dollars, hvilket er en af de største opkøb selskabets historie. Med opkøbet følger også 400 ansatte, som skal fortsætte i Wilhelmsen.

"Opkøbet giver en unik mulighed for at øge størrelsen og udbredelsen af vores marine-produktdivision," sagde CEO i Wilhelmsen, Thomas Wilhelmsen, i meddelelsen.

Wilhelmsen smider en halv milliard i Danbor-ejer

Tidligere topfolk i Wilhelmsen tiltalt for prisfusk i USA

Wilhelmsen opretter digitalt innovationscenter

Forsiden lige nu

Sirius-sag kan trække ud i årevis: "Det er komplekst"

Tre uger efter det sidste retsmøde venter Sirius Shipping fortsat på en afgørelse i sagen om brud på udlændingeloven. Der kan dog gå flere år, før sagen bliver afgjort, hvis den ender med at blive sendt videre til EU-Domstolen.

Her er ugens vigtigste historier på ShippingWatch

Ugen på ShippingWatch bød på flere Maersk-overskifter med kapitalmarkedsdag og nye oplysninger om Hamburg Süd. Samtidig præsenterede J. Lauritzen regnskab, mens erhvervsminister Brian Mikkelsen (K) kom med en markant kritik af sydkoreansk statsstøtte.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere