ShippingWatch

Medie: Saudisk børsnotering kan blive forsinket

Saudi-Arabien vil muligvis udskyde den stort anlagte børsnotering af olieselskabet Saudi Aramco, siger kilder tæt på processen til Bloomberg. Børsplaner er på sporet, lyder det fra selskabet.

Saudi-Arabien arbejder efter sigende på de indre linjer på en beredskabsplan for en mulig forsinkelse af den stort anlagte børsnotering af det statsejede olieselskab Saudi Aramco, siger kilder tæt på processen til Bloomberg.

Det, der bliver kaldt verdens største børsnotering, kan blive skudt til et par måneder ind i 2019, lyder det. En notering i anden halvdel af 2018 ser ud til at blive for tæt på.

Prøv ShippingWatch gratis og få adgang til alle artikler i 14 dage

I et svar til Bloomberg siger Saudi Aramco, at planerne for en børsnotering er på sporet. Selskabet giver dog ingen tidsramme. Indtil videre har Saudi-Arabien ikke meldt ud, hvor man vil sælge aktierne i olieselskabet ud over på børsen i Riyadh.

Men det er planen, at olieselskabet skal noteres på flere udenlandske børser også, formentlig London eller New York.

Reuters: Aramcos børsnotering kan blive i London

Saudi Aramcos børsplaner møder kritik i London

Saudi-Arabien vil lave samarbejde med oliegiganter før børsnotering

Forsiden lige nu

MAN Diesel & Turbo kalder IMO sin største frustration

Der er ingen grund til, at IMO først leverer et resultat på CO2 i 2023, lyder kritikken fra motorgiganten MAN Diesel & Turbo, der i et interview med ShippingWatch kalder FN's maritime organ sin største frustration lige nu.

J. Lauritzen mister vicechef for tørlast

J. Lauritzen mister sin næstkommanderende i Lauritzen Bulkers, Claus Stahl, der har sagt sit job op. Han skifter senere på året til en stor dansk tørlastmægler. Dermed er den daglige ledelse af Lauritzen Bulkers skåret fra tre til én person på et år.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere